job-loopbaancoach-loopbaanbegeleiding-loopbaancheques-coachLoopbaanbegeleiding - Intensiveer
Loopbaanbegeleiding nodig? Als gecertificeerde loopbaancoach kan ik je ondersteunen, met gebruik van loopbaancheques.
Job – Loopbaancoach – loopbaanbegeleiding – Loopbaancheques – coach
8730
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-8730,cookies-not-set,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-3.8,wpb-js-composer js-comp-ver-5.4.5,vc_responsive

Loopbaanbegeleiding

Veranderen van job? Of net niet?

 

⚡ Ervaar je een te hoge werkdruk? ⚡Bezorgt je werksituatie je te veel stress? ⚡Wil je weer meer plezier in je job? ⚡ Zoek je meer uitdaging? ⚡Wil je ontdekken wat je écht belangrijk vindt in je werk?⚡

 

Dan is loopbaanbegeleiding iets voor jou. Check hoe jij in je job staat aan de hand van de loopbaantest

“loopbaantest”

 

Contacteer mij

 

 

Ik geloof erin dat iedereen iemand is. Dit is ook in je job belangrijk om je er goed te voelen. Want als je je niet goed voelt in je job, ga je aan jezelf twijfelen, aan je waarden en dat vreet energie.

Hoe kan ik je als loopbaancoach helpen?

 

  • We staan stil bij je huidige situatie om je bewust te maken van mogelijkheden om de gewenste veranderingen aan te brengen.
  • Gedurende het loopbaantraject ontdek je wat je belangrijk vindt. Je krijgt inzicht in je talenten, je waarden, je energiegevers of -vreters, je persoonlijkheid, je overtuigingen…
  • Door er actief mee aan de slag te gaan krijg je positieve resultaten en vind je antwoorden op “Wat wil ik?” – “Wat kan ik?” – “Wie ben ik?”.
  • Je krijgt meer zelfvertrouwen en minder stress, een beter evenwicht tussen jou en je werk en je voelt je een blijer persoon.

 

 

 

Voor loopbaanbegeleiding werk ik met plezier met de loopbaancheques van VDAB en dit in samenwerking met het loopbaancentrum A-Lissome.

 

Contacteer mij