zelfvertrouwen - sterktes - eignwaarde Waarmee kan ik je helpen? - Intensiveer
Je onzekerheid temperen en je zelfvertrouwen boosten, daarin begeleid ik je. ONT-wikkelen door je eigen gedrag, gedachten en gevoelens te ontdekken.
ontwikkelen - zelfvertrouwen - onzekerheid - begeleiden - gedrag - gedachten - gevoelens
8830
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-8830,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-3.8,wpb-js-composer js-comp-ver-6.10.0,vc_responsive
 

Waarmee kan ik je helpen?

Authenticiteit

Lees meer

Zelfvertrouwen

Lees meer

Veerkracht

Lees meer

Loopbaanbegeleiding

Lees meer

Op een bepaald moment

heet de toekomst ‘verleden tijd’ !

Zo ziet mijn eigen verhaal eruit

 

Als kind was ik al heel verlegen en vond ik altijd dat anderen mooier, beter en belangrijker waren dan ikzelf.

Als tiener kwam ik terecht in relationele situaties waarin deze tendens zich verder zette, mijn zelfvertrouwen werd hier dus niet beter van.

Later, als volwassene, bleven ook in mijn loopbaan deze situaties niet uit.

 

Hoe kreeg ik meer zelfvertrouwen?

Laat ik beginnen met te zeggen dat ik een hele weg heb afgelegd en dit allesbehalve makkelijk is. Komen tot waar ik nu ben, was niet één en al geluk en vrolijkheid! Het lijkt misschien niet zo maar er zijn nog steeds momenten waarop ik onzeker ben en er vanalles door mijn hoofd schiet.

 

Ik heb geleerd dat het helpt om je te omringen met positieve en zelfzekere personen, zo zie je dat er ook mogelijkheden zijn en niet alleen maar problemen. Onbewust trek je je op aan die zelfzekerheid en ga je er zelf naar handelen.

 

Ik ben in begeleiding geweest bij professionals want zelf weet je niet altijd wat je moet doen. Zij lieten me elk op hun manier beter zicht krijgen op wie ik ben en wat mij helpt.

 

Ik heb bewuste keuzes genomen wat mijn loopbaan betreft. Het is beangstigend om een bepaalde zekerheid op te geven en gewoontes te moeten veranderen maar het is nog meer beangstigend alles te laten en nadien te moeten terug kijken en beseffen dat het anders had gekund.

 

Dit alles deed me inzien dat we allemaal veranderingen in onszelf kunnen teweegbrengen zodra je UIT je COMFORTZONE kruipt!

Stilaan leerde ik om meer mijn eigen weg te volgen.

 

Het boeit me enorm om anderen te ondersteunen in hun veranderingen, daarom volgde ik gecertificeerde coachopleidingen en school ik me jaarlijks bij

 

 

Dat duwtje in de rug.

Veranderingen doorvoeren bij jezelf lukt vaak niet in je eentje, hier heb je een duwtje in de rug voor nodig.

Als intensivator geef ik aan ondernemers, leidinggevenden en (jong) volwassenen dat duwtje,

op een praktische en visuele manier.

 

Uit ervaring weet ik dat voldoende zelfkennis ervoor kan zorgen dat je in verbinding blijft met jezelf. Weten wat je sterke en minder sterke kanten zijn, boost je zelfvertrouwen. Als zelfzeker persoon:

  • ga je minder twijfelen en meer doen
  • ben je energieker en positiever
  • zijn nieuwe uitdagingen makkelijker
  • lopen communicatie en samenwerkingen vlotter
  • sta je sterker in je schoenen
  • leid je je team of onderneming op jouw authentieke manier

 

Wil jij jouw mogelijkheden ontdekken? Contacteer me snel voor een gratis intake gesprek.

 

Contacteer mij

 

 

Neem contact met me op voor een gratis intakegesprek. Dat kan live, telefonisch of online. Een kleine kennismaking en een goed gevoel vooraf is essentieel voor een succesvolle begeleiding.