Getuigenissen - Intensiveer
8454
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-8454,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-3.8,wpb-js-composer js-comp-ver-6.10.0,vc_responsive

“Heel tevreden van de sessies met Veerle. Ze heeft me als mens achter de onderneming de ogen geopend en inzichten gegeven die ik zeker zal meenemen in de rest van mijn toekomstige plannen!”

S.T. onderneemster

Ik kon niet omgaan met stress op het werk. Ik piekerde veel en creëerde zelf drukte, dit kostte extra energie en leidde tot overuren. Dit had niets meer met effectief werken te maken. De acties die ik heb genomen tijdens en na de coaching hebben tot volgende veranderingen geleid: ik maak een planning waarin ik prioriteit geef aan de meest dringende zaken, ik tracht regelmatig pauzes te nemen en weet ondertussen wanneer mijn focusmoment het grootst is zodat ik de moeilijkste taken dan afwerk, ik bekijk mijn mails enkel nog op vastgezette momenten, zorg dat ik een opgeruimd en ontspannen hoofd heb door situaties of taken neer te schrijven in een piekerboekje.
Uiteindelijk heb ik veel minder stress op het werk en geniet ik meer van het leven en de vrije tijd!”
M.B. senior dossierbeheerder bij boekhoudkantoor

Ik had een laag zelfvertrouwen en problemen met stress hierdoor. Ik geloofde niet dat ik bepaalde problemen in mijn leven aankon. Handvaten die zijn aangereikt heb ik actief ingezet om me te helpen met mijn zelfvertrouwen en in stressvolle momenten. Ik was te streng voor mezelf en zag mezelf enorm laag. Het potentieel wat nu vrijkomt is een persoon die veel sterker in haar schoenen staat, die de wereld durft ontdekken en weet wat ze waard is en waar haar krachten zitten. De coaching heeft me enorm geholpen om tot dat punt te komen.

Ik sta sterker in mijn schoenen, ik geloof in mijn eigen capaciteiten en stressvolle situaties halen me niet snel meer onderuit!

F.J. student

Ik voelde me veilig om open en eerlijk te zijn zonder beoordeeld te worden. Je coaching was een leuke ervaring. Het was fijn dat je mij de spiegel voor kon houden en mij professioneel uit mijn comfort zone duwde.
Onze gesprekken heeft mij een dieper inzicht gegeven in mijn gedrag.
Frederik Vanmarsenille

Ik volgde 2x een traject van 6 sessies. In 12 sessies raakten we verschillende onderwerpen aan die een grote rol speelden/spelen in mijn leven.

Veerle heeft het talent om je altijd naar buiten te laten gaan met een positief, luchtig gevoel. Coaching hoeft niet zwaar of emotioneel te zijn om grote of dieperliggende dingen op te helderen. Want dat doe je samen met Veerle: je schijnt wat licht op de onderwerpen die voor jou een schaduw werpen. Stapje per stapje, zonder oordeel.

En dat brengt mij bij een tweede talent van Veerle: de juiste vragen stellen. En die vragen brengen je tot zelfinzicht. Je leert jezelf, je gedrag, je denkpatronen… kennen en in de eerste plaats te accepteren, niet te beoordelen. Samen ga je op zoek naar iets dat je kan ondersteunen in de toekomst om dit gedrag of denkpatroon om te buigen naar iets dat werkt voor jou. Op jouw tempo.

Dus Veerle, via deze review nogmaals een hartelijk bedankje voor alles wat we het afgelopen halfjaar hebben bereikt. Ik koester het, en misschien nog belangrijker: pas het nog steeds dagelijks toe!”

Maxime Martens

Administratief bediende

Veerle is een zeer lieve begrijpende, inspirerende loopbaancoach.
Het was steeds zeer fijn om met haar in gesprek te gaan.
Ze heeft de kunst glashelder te kunnen analyseren, te luisteren, op de juiste moment de goede vragen te stellen, te verwoorden, samen te vatten, te spreken over grenzen, samen op weg te gaan, waarbij ze op een bewonderenswaardige manier steeds ruimte blijft geven.
Door haar heb ik ook mijn belangrijke waarden op professioneel gebied terug herontdekt.
Daardoor hielp ze me ongelofelijk en lukte het me beetje bij beetje meer helderheid in mijn gedachten en doelen te zien en voel ik me gevoed en terug krachtiger.
Het traject is voor mij zeer waardevol geweest. Het was een ervaring dat ik iedereen aanraad.
Je krijgt meer inzicht in wie je bent. Het is confronterend en tegelijkertijd heel leerrijk!
Bij mijn coach voelde ik me ook volledig op mijn gemak om alles te delen!
Bedankt lieve Veerle voor je begeleiding en je begrip als loopbaancoach, maar ook als mens.
Dory Thijs
Executive & purchase assistant

Toen ik Veerle ontmoette, bevond ik me op een kritiek punt in mijn carrière. Als acupuncturist streefde ik naar groei en ontwikkeling, maar ik voelde me vastzitten. De gedachte aan netwerken in het buitenland, vooral in een vreemde taal, leek een onoverkomelijke hindernis. Veerle’s inzicht en begeleiding waren echter een keerpunt.

Door onze gesprekken kon ik de kern van mijn probleem identificeren en overwon ik mijn angst om de stap te zetten. Met haar hulp durfde ik naar Ierland te reizen om een specialist in mijn vakgebied te ontmoeten. Deze ervaring opende niet alleen deuren voor nieuwe professionele mogelijkheden, maar het was ook een persoonlijke overwinning.

Veerle’s vermogen om te luisteren, te begrijpen en praktisch advies te geven, was cruciaal. Haar begeleiding hielp me om mijn perspectief te verbreden en de moed te vinden om nieuwe uitdagingen aan te gaan. Dankzij haar heb ik niet alleen mijn professionele netwerk uitgebreid, maar heb ik ook aanzienlijke persoonlijke groei doorgemaakt.

Ik ben Veerle enorm dankbaar voor haar steun en begeleiding tijdens een moeilijke periode in mijn leven. Haar invloed heeft me geholpen om mijn carrière naar een hoger niveau te tillen en heeft me waardevolle levenslessen geleerd. Ik zou haar diensten ten zeerste aanbevelen aan iedereen die op zoek is naar persoonlijke of professionele groei.

Wim Vandebroek acupuncturist

Bedankt Veerle, dankzij jou heb ik mijn energie weer wat teruggevonden en kan ik er ook over praten.

S.J. Gellik

“Veerle biedt een luisterend oor, in een aangename omgeving. Door middel van kleine opdrachten leer je jezelf beter kennen. Ze geeft haalbare tip & tricks om negatieve gedachten te plaatsen. Ze heeft me leren omgaan met stress, frustraties en teveel prikkels.

Ik sta sterker in mijn schoenen en ben weerbaarder. Bedankt!

Miranca Vandormael

Teamleader customer service

“Onlangs stapte ik in het traject bij Veerle. Door de oefeningen die ze me gaf, zag ik letterlijk obstakels en belemmeringen voor me die ik diep vanbinnen al wel voelde, maar nog geen weg mee wist. Ik kreeg ook inzichten waar ik me nog niet zo bewust van was. Het luik met MapsTell in het traject helpt me vooral in de omgang met anderen. Veerle is heel behulpzaam in het faciliteren en laat de oplossingen uit jezelf komen. Een aanrader voor elke ondernemer!”

G.G. onderneemster