Getuigenissen - Intensiveer
8454
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-8454,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-3.8,wpb-js-composer js-comp-ver-6.10.0,vc_responsive

“Ik kwam bij Veerle terecht tijdens mijn burn-out, op een moment dat ik met mezelf geen blijf wist. Veerle heeft naar me geluisterd en samen hebben we de structuur en handvaten gevonden waar ik zo hard naar op zoek was. Ik heb een hele metamorfose ondergaan! Dankzij Veerle heb ik het zelfvertrouwen teruggekregen om mijn leven weer in eigen handen te nemen. Ik heb zelfs beslissingen genomen waar ik anders alleen maar van zou blijven dromen. En ik geloof erin! Zelfs na de coachings kan ik op Veerle haar steun rekenen. Dank je voor alles!”

M.S. copywriter

Ik kon niet omgaan met stress op het werk. Ik piekerde veel en creëerde zelf drukte, dit kostte extra energie en leidde tot overuren. Dit had niets meer met effectief werken te maken. De acties die ik heb genomen tijdens en na de coaching hebben tot volgende veranderingen geleid: ik maak een planning waarin ik prioriteit geef aan de meest dringende zaken, ik tracht regelmatig pauzes te nemen en weet ondertussen wanneer mijn focusmoment het grootst is zodat ik de moeilijkste taken dan afwerk, ik bekijk mijn mails enkel nog op vastgezette momenten, zorg dat ik een opgeruimd en ontspannen hoofd heb door situaties of taken neer te schrijven in een piekerboekje.
Uiteindelijk heb ik veel minder stress op het werk en geniet ik meer van het leven en de vrije tijd!”
M.B. senior dossierbeheerder bij boekhoudkantoor

Ik had een laag zelfvertrouwen en problemen met stress hierdoor. Ik geloofde niet dat ik bepaalde problemen in mijn leven aankon. Handvaten die zijn aangereikt heb ik actief ingezet om me te helpen met mijn zelfvertrouwen en in stressvolle momenten. Ik was te streng voor mezelf en zag mezelf enorm laag. Het potentieel wat nu vrijkomt is een persoon die veel sterker in haar schoenen staat, die de wereld durft ontdekken en weet wat ze waard is en waar haar krachten zitten. De coaching heeft me enorm geholpen om tot dat punt te komen.

Ik sta sterker in mijn schoenen, ik geloof in mijn eigen capaciteiten en stressvolle situaties halen me niet snel meer onderuit!

F.J. student leerkracht lager onderwijs

Ik was vooral op zoek naar motivatie/richting.
Doordat ik, tijdens en na de coaching, structuur heb proberen te brengen in mijn leven heeft me dit een andere kijk gegeven op sommige dingen en heeft het me motivatie opgeleverd. Ik heb de coaching als interessant en leerrijk ervaren. Veerle heeft echt de tijd genomen om te luisteren en haar eigen verhaal heeft me het meest geïnspireerd.
Ik heb nu een meer gestructureerd leven en durf doelen op te stellen. Ik ben zeer tevreden over de coaching
Y. V.

Laat mij een heel andere inkijk van het leven zien wat me echt helpt met dingen te verwerken!

J.V. Hasselt

Ik heb een knoop doorgehakt i.v.m. volgend jaar. Ik heb een tussenstapje gezet
en wilde dat graag met jou delen om dan de grotere stappen samen met jou te zetten.
Ondanks dat ik jou nog niet zo veel keer gezien hebt, ben jij echt een enorme meerwaarde in mijn leven! Ik ben heel blij dat ik jou heb leren kennen!
H.F. Hasselt

Ik zie nieuwe wegen, zie hulp in het buitenland. Dit heeft in mijn gevoel veel betekend.
Wat mijn pijnpunten betreft: die zijn er zeker – met de methodiek kwam plots onder de aandacht dat ik mijn leven niet leidde gelijk ik het altijd gedroomd had. Ik vond me te kort schieten naar mijn kids. Ik moet zeggen het weekendje weg bracht deugd. Ik kon alles vanop afstand zien en geconfronteerd worden met mijn eigen persoon in Dublin was heilzaam.
Ik wil je danken dat je me de voorzet deed om naar Dublin te gaan. Inderdaad, in mijn business kon ik pas wegen ervaren door ze effectief te bewandelen. En gek, het leverde me meteen een hele sprong voorwaarts met leuke contacten die me weer dichter bij m’n doel kunnen brengen.

W.V. Berbroek

Bedankt Veerle, dankzij jou heb ik mijn energie weer wat teruggevonden en kan ik er ook over praten.

S.J. Gellik

“Voor ik in een traject van loopbaanbegeleiding stapte stelde ik me vragen als: wat kan ik nog doen, waar kan ik nog naartoe met mijn carrière?
Als resultaat heb ik een nuchtere kijk op de zaken gekregen en de motivatie om met kleine stapjes een groter resultaat te behalen.
Veerle is makkelijk om mee te praten en heeft me een paar keer een spiegel voorgehouden, dat is op bepaalde punten een eyeopener geweest.
De fijne ongedwongen babbels en de goesting om misschien wel in bijberoep te beginnen heeft me het meest geïnspireerd/aangesproken.
 Het was zeer aangenaam om te volgen, je komt jezelf tegen en krijgt nieuwe inzichten.
Het is goed om op een bepaald punt eens stil te staan bij je loopbaan.

C.L. Penitentiair bewakingsassistent gevangenis Hasselt

“Als ik vandaag terugkijk op mijn loopbaanbegeleiding: ik was op, voelde me vreselijk slecht in mijn job en dat had zijn impact op mijn welzijn maar ook op dat van mijn omgeving

Ik heb met Veerle goed kunnen onderzoeken wat ik belangrijk vind in werk, wat mijn waarden zijn,…Ik heb geleerd om dicht bij mezelf te blijven, me bewust te zijn van het feit dat ik slecht ben in het trekken van grenzen en hier dus alert dien voor te zijn. Uiteindelijk heeft Veerle me ook ondersteund in het zoeken naar een nieuwe job en samen te reflecteren om dan uiteindelijk een keuze te maken.

De coaching heb ik ervaren als heel positief, Veerle luisterde en speelde ook onmiddellijk in op mijn noden/behoeftes op dat moment.

Het heeft me een nieuwe job opgeleverd, meer zelfbewustzijn en als neveneffect ook blijere mama en partner. Ik ben gegroeid, als mens, werknemer maar ook naar mijn gezin toe heb ik een beter evenwicht gevonden.

T.V. werkt bij stad Sint-Truiden